Telefonszám: +36/30-169-0073
Idén is megszerveztük az ADHD Éves Szakmai Konferenciát, melynek témája “Fókuszban a figyelem” volt. Ezen a napon számos szakember, kutató és ADHD-val közvetlenül vagy közvetve érintett család vett részt, remek, felhőtlen hangulatban.☺️
A közel 100 fős közönség zseniális előadásokat hallhatott a ceglédi Imregi Rendezvényházban, melynek ezúton is köszönjük, hogy helyet biztosítottak ennek a nagyszabású szakmai rendezvénynek. A konferenciát az ADHD Magyarország Pálföldi Alapítványának elnöke, Cseri D. Bernadett nyitotta meg.
Az előadók között olyan szakemberek képviseltették magukat, mint:
????Steigervald Krisztián – Generáció kutató, aki a generációk harcáról és az egymástól tanulásról tartott egy nagyon részletes és professzionális előadást.
????Dr. Gyarmathy Éva – Neveléslélektani szakpszichológus, az MTA és TTK Kognitív idegtudományi pszichológiai Kutatóintézet főmunkatársa, Príma-díjas magyar lélektani szakíró, aki az Önirányításról és annak tudományos kutatásairól beszélt a közönségnek.
????Sorompó Anett – Szociális munkás nővér, családterapeuta, mesterterapeuta, mediátor, gyászterapeuta, szuggesztív terapeuta, aki az ADHD-val érintett családok, szülők, gyermekek oldaláról, gyakorlati tapasztalataiból szerzett tudását adta át.
????Kerényi Mari – A Zöld Kakas Líceum alapítója, ahol az intézmény programjában résztvevő atipikus gyermekek, egyedi tanulás módszertani képzéseit, tehetséggondozását, élmény alapú tanulási lehetőségeit és alternatív megközelítési módszereit ismertette.
????Flick Hajnalka – Pedagógus, Neurofeedback és Biofeedback tréner, MABNATE oktatója, KMT fejlesztő és a Komplex Mozgásterápia Szeged, valamint a Cognibion szakmai vezetője előadásából, a fejlesztésben és gyógyításban is egyre többet használt Neuro-és Biofeedback lehetőségeivel ismerkedhettek meg a konferencián jelenlévők. Előadásának témája: ” A belülről fakadó erő” volt.
????Bariné Kazai Zsuzsanna – Pozitív Fegyelmezés tréner, a “Positive Discipline” Nemzetközi Szervezet tagja, a Pozitív Fegyelmezés Magyarország alapítója, amely előadásban nem csak a pozitív fegyelmezés mesteri technikáit, de szituációs játékokon keresztül, az adok-kapok érzést is sikerült átadnia a szakembernek.
Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki eljött és valamilyen formában képviseltette magát ezen a konferencián. Videós – azaz a Ceglédi Városi Televízió által készített összefoglaló anyagot, ide kattintva tekinthetik meg: https://www.youtube.com/watch?v=BZ9eIYf4Xlo
A 2024-es konferenciára hasonló szakmailag elismert előadókkal és megannyi új ismerettel készülünk.