Telefonszám: +36/30-169-0073

Február 22-én a Kossuth Művelődési Központban szerveztük meg az EDUNET Alapítvánnyal közösen az első szakmai találkozónkat: “Rugalmas tanulási utak”, melynek előregisztrációja hihetetlen sebességgel telt be. Örömmel fogadtuk a résztvevőket, akik az ország legtávolabbi pontjáról is érkeztek.

A találkozót Kovács Anikó, az Edunet Alapítvány szakmai vezetője, PR-VET projekt vezetője nyitotta meg, majd Prof. Dr. Csépe Valéria (Neurodiverzitás az iskolában) és Dr. Steigervald Krisztián generáció-kutató (Generációk között – tanítani a XXI. században) előadásaival folytatódott az esemény. Az előadásokra interaktív formában adtak a résztvevők reflexiót. Hudacsek Lászlóné IKK módszertani igazgató előadásából megtudtuk, hogy hol tartunk a Rugalmas tanulási utakat tekintve.

Az ízletes fogásokat az ADMIRÁL Étterem biztosította.

A délutáni program a szakmai műhely életébe adtak betekintési lehetőséget, hiszen az eddig jól bevált és sikeres tapasztalatainkat osztottuk meg az érdeklődőkkel egy work cafe program keretében. Minden asztalnál más és más témába pillanthattak be és kérdezhettek vendégeink: Projektek felépítése, egyéni mentorálás, visszajelzési technikák, média, toborzási tevékenységek, egyéni utak és tanulói/szülői szemmel. A tapasztalat az volt, hogy kevés volt az idő arra, hogy mindenki minden témát meg tudjon hallgatni.

Szerencsére a programba folyamatosan várjuk azokat a 16. életévüket betöltött fiatalokat, akiket érdekelnek a szakmai szépségek rejtelmei és erről bizonyítványt is szeretnének szerezni. Kérjük, amennyiben van az ismertségi körében olyan, akit érdekelhet projektünk, ossza meg vele a lehetőséget!

További kérdéseket az alábbi elérhetőségeken keresztül tud feltenni:

Cseriné Demeter Bernadett

06301690073

hesz2015@gmail.com