Telefonszám: +36/30-169-0073

Hiánypótló alkalmakat szervezünk számotokra, ahol 1-1 előadás, majd interaktív foglalkozás keretein belül közelebbről is megismerkedhettek az ADHD, BTMN és SNI témakörökkel és találkozhattok olyan szülőkkel, nevelőszülőkkel, akik szintén hasonló cipőben járnak. Rengeteget tudunk egymástól tanulni és a tapasztalatcsere is mindig előnyünkre válik!

✨ Az első alkalommal az ADD és az ADHD közötti különbségeket és tüneteket járjuk körül, az ADHD-s és ADD-s gyerekek hétköznapi akadályaira próbálunk megoldásokat találni. Miért ne vegyük egy kalap alá az az ADD-t és ADHD-t?

✨A második alkalommal megismerkedhettek az alternatív terápiákkal, lehetőségekkel és olyan praktikus, otthon is használható útmutatókkal látunk el benneteket, amik mindenképpen megoldásfókuszúak és a hatékonyságra törekszenek. Egy kis ízelítő belőle: Milyen típusú terápiák segíthetnek az ADHD és ADD-s egyéneknek? Hogyan fejleszthetek otthon?

✨A harmadik alkalommal a tudatos, megtervezett és egészséges táplálkozási stratégiákba kaptok betekintést és támogatást, ami előnyt jelent nektek és a gyerekek fejlődésére is óriási hatással bírnak. Mi a kapcsolat az agy és az emésztés között? A tanulás és táplálkozás kapcsolata.

A foglalkozások alatt ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítunk a Sószobában és a gyerekek számára kialakított játszószobában.

A foglalkozások ingyenesek, de előzetes regisztrációhoz kötöttek!

Regisztráláshoz kattints a gombra és az űrlap kitöltésével tudsz akár 1-1 alkalomra is:

Szeretettel várunk benneteket!

Cseriné Demeter Bernadett (ADHD Magyarország Pálföldi Alapítvány elnöke)

adhdmo@gmail.com

+36301690073

Baráthné Nagy Sarolta (Fejlesztőpedagógus)